O nama

Tvornica parketa Bukovinski d.o.o. je tvrtka s višegodišnjom tradicijom u obradi drva i proizvodnji masivnog parketa. Tvrtka je nastala iz obiteljskog obrta kojeg je 1946. godine osnovao Mihalj Bukovinski.

Kontinuiranim ulaganjem u nove tehnologije, kroz protekla desetljeća izgrađena je moderna pilana, proizvodnja parketa, sušare i skladišta.

Kvalitetu proizvoda prepoznalo je i inozemno tržište na koje otpada 75% ukupne proizvodnje. Tvrtka je u privatnom vlasništvu sa registriranim temeljnim kapitalom u iznosu od 9.163.900,00 kn i danas je značajan faktor razvitka našeg kraja.

Dugogodišnjim iskustvom i odabirom najboljih sirovina razvili smo proizvodnju kojom proizvodimo poznat i priznat proizvod na domaćem i inozemnom tržištu.

Na vaše zadovoljstvo već smo dugi niz godina jedan od vodećih proizvođača parketa te pomno izabranog asortimana koji zadovoljava sve vaše male i velike želje.

FSC logo

Certifikat kvalitete (PDF dokumenti)

» FSC certifikat

» Politika kvalitete 

Naši ciljevi

Čovjek i njegove potrebe za kvalitetom života mjerilo su svih napora djelatnika Tvornice parketa Bukovinski.

Težnja za inovativnim i kvalitetnim proizvodima kod nas je usko povezana sa brigom o okolišu, suradnicima i kupcima. Svi su ti napori objedinjeni u cjelovitoj paleti proizvoda Tvornice parketa Bukovinski.

Povjerenje i zadovoljstvo kupaca te dugogodišnja tradicija u proizvodnji parketa garancija su kvalitete naših proizvoda.

Tvornica parketa Bukovinski - O nama

Tvornica parketa Bukovinski - O nama

Tvornica parketa Bukovinski - O nama